Başarılarımız 2018

May

Mayıs ayında yapılan yarışmalarda, İl ve İlçe dereceleri yapan öğrencilerimize ödüller verilmiştir.

"Sadabad Yaz Etkinlikleri Okçuluk Yarışması" İkinciliği

May

Fatin Rüştü Zorlu adına düzenlenen "Özlemle Bekleyiş" temalı üçüncü liseler arası öykü yarışması sonuçlandı.

May

" 19 Mayıs Atatürk´ ü anma , gençlik ve spor bayramı" etkinlikleri konulu resim yarışması İlçe birinciliği

"Sağlıklı Nesil ,Sağlıklı Gelecek" Projesi bağımlılık konulu yarışmada karikatür kategorisinde İlçe birinciliği

"Mülteci" konulu resim yarışmasında İlçe birinciliği

May

Resim kategorisinde, 10/C Sınıfından Elit YILMAZ Kartal İlçe birincisi olmuştur.

May

İlçemizden 16 okulun katılmış olduğu "9. Sınıflar Arası Matematik Yarışması" nda,  öğrencilerimiz takım olarak ilçe üçüncüsü olma başarısı göstermiştir.

Nis

Korfbol branşı İstanbul okullar arası il üçüncülüğü

Nis

FRZAL scrabble takımımız bu sene yapılan turnuvalarda

ilçe ikincisi ve il üçüncüsü olma başarısı göstermiştir.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi´ nin düzenlemiş olduğu " Samyeli Türk Halk Müziği " yarışmasında , öğrencimiz Nuray Yıldırım ilçe birincisi olmuştur.

Nis

Liseler arası bilgi yarışmasında okulumuz Kartal İlçe Birincisi olmuştur.

" Almanca Okuma Yarışması"   İlçe İkinciliği ve İlçe Üçüncülüğü

Mrt

Okulumuz 9/D sınıfı öğrencisi Seda Nur YILDIZ " Dün, Bugün, Yarın " adlı yazısıyla Kartal ilçemiz birincisi olmuştur.

"Felsefe Olimpiyatı" katılımı

Ekm

" 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı " konulu kompozisyon yarışmasında , 9-D sınıfından Seda Nur Yıldız, Kartal İlçe birincisi olmuştur.